Dark Light

Reacties

Heeft u ons iets te vertellen? Schrijf dan uw reactie hieronder.

3 Comments

 1. wij wilde heel graag een toek toek huren , maar spontane acties zijn blijkbaar niet meer van deze tijd. Je kunt het vooraf reserveren want nu waren alle 11 karretjes al bezet en we hadden ons gemeld bij restaurant tastoe in holten omdat dat overal in de folders staat en eenmaal daar aangekomen bleek dat je een nummer moest bellen. wij hebben tot 12 uur zitten wachten omdat toen pas het restaurant open ging.
  heel jammer als je maar een dagje daar bent.
  communicatie is dus heel slecht voor dagjes mensen.

  groetjes wilma

  1. Beste Wilma,

   Jammer dat wij geen enkele Toek Toek meer vrij hadden die dag. Op al onze websites vindt u onze adresgegevens met ons telefoonnummer en niet die van Tastoe. In de weekenden hebben wij veel vraag en helaas kunnen wij de Toeks maar een beperkt aantal kilometers laten rijden, waarna ze een gehele nacht weer aan de lading moeten om weer ingezet te kunnen worden. Op al onze folders treft u enkel het internetadres en ons telefoonnummer aan. In geen enkele uiting hebben wij het adres van Tastoe in Holten vermeld.

   Reserveren is ook online via onze website mogelijk waar u meteen de beschikbaarheid terug kunt zien.

   Wellicht heeft u niet de juiste website gezien of de informatie op onze website gemist. Toch hopen wij u graag nog eens in Holten terug te zien en reserveert u dan van te voren een Toek zodat u een teleurstelling voorkomt. Zo weet u ook dat u niet voor niets een dag naar ons toe komt.

   Met vriendelijke groet,
   René de Koff

   ToekToek.com

 2. Een ritje in de Toek-toek is een bijzonder leuk en betaalbaar uitje. Een hele middag plezier met het hele gezin.
  Allereerst is het een gewaarwording om in een open, electrische auto te rijden: stil, comfortabel, schoon en één met de natuur. Bovendien heeft de Koff een prachtige route uitgezet door het Sallandse landschap. Over verharde en onverharde wegen, door dorpje, langs weilanden, over de Holterberg, langs een kinderspeelboerderij en met zeer veel prachtige locaties om je zelfmeegebrachte lekkernijen te nuttigen. Zeer gevarieerd. Een echte aanrader!
  Wij vonden het huren van de Toek-toek ons geld dubbel en dwars waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.