Direct online reserveren!
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u ook direct online reserveren. U kunt maximaal 1 Toek Toek tegelijk via het onderstaand formulier reserveren. U vertrekt vanaf onze locatie aan de Fabrieksweg 12 te Holten.

Let op:
De Borg/eigen risico voor een Toek Toek bedraagt € 250,00. Bij reserveringen van meer dan één Toek betaald u dit bedrag eenmaal. U kunt de borg enkel kontant of met creditcard voldoen. • Uw reservering is pas definitief als deze geaccepteerd wordt door de afdeling reserveringen. In de regel is dit binnen 1 werkdag. • De bestuurder van de Toek Toek heeft een minimale leeftijd van 21 jaar en is in bezit van rijbewijs B.

Het is niet mogelijk om reserveringen voor groepen en arrangementen te plaatsen via onze site. Neemt u hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling via tel: 0548 – 54 22 32.

Reserveer online!

Prijs: per Toek. Is uw prijs meer dan € 47,50, dan heeft u geen drie uur gereserveerd. Uw reservering moet minimaal drie uur zijn en kan maximaal acht uur per reservering zijn. De dagprijs van een Toek is € 85,-. 

 

Aanvang reserveringsdatum  vertrektijd 

Eindtijd reserveringsdatum  eindtijd 

Persoonlijke informatie

Arrangement erbij boeken? Neemt u dan even contact met ons op.