Het ideale groene vervoersmiddel voor rond en op de Holterberg & Nationaalpark de Sallandse Heuvelrug in Holten, Rijssen, Haarle en Nijverdal.

Op een unieke manier de omgeving van Holten, Markelo of Rijssen verkennen? Dat kan met onze Toek-Toek. Dit zijn voertuigen waar een elektrische motor de aandrijving is. Met maximaal vier personen kunt u in één Toek Toek. Kinderen kunnen ook mee, maar dienen net zoals bij een auto vervoerd te worden in een kinderzitje.

U kunt de toek ook voor een ochtend, middag zelf huren.

Tarieven 2018:

Toeks-Smidsbelt

  • 3 uur € 47,50 (max 30km per toek)
  • ieder extra uur € 5,00
  • hele dag € 85,00 (max 50km)

Bij het afhalen van de Toek dient u minimaal 21 jaar of ouder te zijn. Wij vragen aan u om een geldig B-rijbewijs te tonen en een borg van € 250,00 in contanten of d.m.v. een credit card te voldoen.

Onze Toeks mogen zonder begeleiding niet overal op de Holterberg of Sallandse Heuvelrug komen. Wanneer u minimaal 3 uur afneemt ontvangt u van ons gratis een route van ongeveer 28km.

Voor reserveringen met onze Toek-Toek kunt u ons op werkdagen van 9.00-17.30 uur telefonisch bereiken op telefoonnummer: T: 0548 – 54 22 32 of online een reservering plaatsen.

Om teleurstellingen te voorkomen werken wij enkel met reserveringen.