Het ideale groene vervoersmiddel voor rond en op de Holterberg & Nationaal park de Sallandse Heuvelrug in Holten, Rijssen, Haarle en Nijverdal.

Op een unieke manier de omgeving van Holten, Markelo of Rijssen verkennen? Dat kan met onze Toek Toek. Dit zijn voertuigen waar een elektrische motor de aandrijving is. Met maximaal vier personen kunt u in één Toek Toek. Kinderen kunnen ook mee, maar dienen net zoals bij een auto vervoerd te worden in een kinderzitje.

U kunt de toek ook voor een ochtend, middag zelf huren.

Tarieven 2021:

Toeks-Smidsbelt

  • 3 uur € 47,50 (max 30km rijden)
  • ieder extra uur € 5,00
  • hele dag € 85,00 (max 40km)

Bij het afhalen van de Toek dient u minimaal 21 jaar of ouder te zijn. Wij vragen aan u om een geldig B-rijbewijs te tonen en een borg van € 250,00 in contanten of d.m.v. een credit card te voldoen.

Onze Toeks mogen zonder begeleiding niet overal op de Holterberg of de Sallandse Heuvelrug komen. U ontvangt van ons gratis een route van ongeveer 25km. Wij hebben meerdere routes beschikbaar.

Voor reserveringen met onze Toek Toek kunt u ons op werkdagen van 9.00-17.30 uur telefonisch bereiken op telefoonnummer: T: 0548 – 54 22 32 of online een reservering plaatsen.

Om teleurstellingen te voorkomen werken wij enkel met reserveringen.