Dark Light

Huren

U wilt de omgeving van Holten, Haarle, Rijssen, Dijkerhoek zelf met een Toek ontdekken? Door de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug of de Borkeld? Onze elektrische Toek Toek is het ideale vervoersmiddel hiervoor. Doordat de Toek een autokenteken heeft mag u niet overal met de elektrische toek op de Sallandse Heuvelrug en Holterberg komen. Wij hebben voor u een prachtige route die deels over de Sallandse Heuvelrug of de Borkeld gaan. Deze route krijgt u van ons gratis als u een dagdeel de toek heeft gehuurd.

U kunt de toek ook voor een ochtend, middag zelf huren.

Tarieven 2022:

Toeks-Smidsbelt

  • 3 uur € 57,50 (max 30km rijden)
  • ieder extra uur € 15,00
  • hele dag € 85,00 (max 40km)

Bij het afhalen van de Toek dient u minimaal 21 jaar of ouder te zijn. Wij vragen aan u om een geldig B-rijbewijs te tonen.

Onze Toeks mogen zonder begeleiding niet overal op de Holterberg of de Sallandse Heuvelrug komen. U ontvangt van ons gratis een route van ongeveer 25km. Wij hebben meerdere routes beschikbaar.

Voor reserveringen met onze Toek Toek kunt u ons op werkdagen van 9.00-17.30 uur telefonisch bereiken op telefoonnummer: T: 0548 – 54 22 32 of online een reservering plaatsen.

Om teleurstellingen te voorkomen werken wij enkel met reserveringen.